A Horizon csatlakozik a Hunkeler Innovációs Napok 2023 kiállításhoz, hogy bemutassa azokat a kötészeti megoldásokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók boldogulását a folyamatosan változó piacokon, ahol munkaerőhiány, növekvő költségek és egyre növekvő igényekkel szembesülnek. Aknázza ki a digitális nyomtatásban rejlő összes lehetőséget rendszereink univerzális megoldásával csatlakoztathatóság, rugalmas termelési teljesítmény és magas szintű automatizálás.

Minden megoldás csatlakozik az iCE LiNK-hez, a Horizon felhőalapú gép & munkafolyamat irányítási rendszeréhez.
Az iCE LiNK-el a HID2023 látogatói láthatják a munkák valós idejű előrehaladását, valamint állapotjelentéseket – KPI elemzési adatokat, amelyek felhasználható működését és a termelékenység javítását támogatja.

Weboldal: https://www.innovationdays.com/en/

Megtekinthető Horizon rendszerek:

Smart Binding Solution – Case Bindinig Preparation

Dinamikus keménytáblás könyvtest & puhafedeles könyvgyártás

Ez a „tekercsből-könyv” gyártósor tartalmazza az új ESF-1000 előzékelő állomást, a GF-500 sapkázó egységet és a HT-300 vágóautomatát, amely lehetővé teszik mind a keménytáblás, mind a puhafedeles könyvek gyártását. A HID2023 élő bemutatókon láthatja, hogy a gépsor képes automatikus átállást végezni a két terméktípus között.

 

Roll-to-Saddlestitching Solution

 

iCE STITCHLINER MARK V.

Az iCE STITCHLINER MARK V. a „tekercsből-füzet” gyártó iratűző rendszerünk, amelyhez a nyomat folyamatos adagolását Hunkeler letekercselő és vágó egységek biztosítják, amivel 6000 füzet/óra gyártási sebesség érhető el. A HID2023-on bemutatjuk, hogy a rendszer képes azonnali munkaátállásokat végrehajtani különböző vastagságú füzetek esetén selejt nélkül. A gépsor emellett automatikus

borító-adagolót és préselve-oszlopozó egységet tartalmaz, hogy csökkentse a gépkezelők munkáját.

 

Smart Binding Solution – Cut & Stack Workflow

Vágott és oszlopozott könyvtest előkészítés és könyvgyártás

Ez a „tekercsből-könyv” gyártósor, ahol a ragasztókötő gépünk az új LBF-500 könyvtest berakóegységgel van felszerelve, amely a Hunkeler „cut & stack” technológiával való in-line integrációt valósítja meg. Automatizált termék váltások és a rugalmas könyvgyártás segíti a felhasználót, a rövid és közepes példányszámú munkák hatékony gyártásában.

 

Roll-to-Fold Direct Mail Solution

Digitálisan nyomtatott tekercsekből készíthet közvetlen direct-mail küldeményeket ezzel a nagymértékben automatizált megoldással, amely a Hunkeler tekercsfeldolgozási technológiával integrált Horizon táskás hajtogatóval rendelkezik. Növelje a hozzáadott értéket a kuponok vagy egyéb termékek perforálásával. A felhasználók racionalizálhatják a gyártási munkafolyamatot, valamint a kész termékek automatikus egymásra helyezésével a megkönnyíthetik a csomagolást.

 

Partner stand

 A Gietz & CO AG. A svájci partnerünk, aki a szintén kiállít a HID2023-on.

Látogassa meg az 1. csarnokban található standjukat, hogy megnézze az önálló Horizon gépeket, mint:

・iCE Holder AFV-566FKT automata hajtogató

・iCE TRIMMER HT-300 egykéses vágóautomata

・BQ-270V egykocsis ragasztókötőgép

・CRF-362 bígelő-hajtogató

Regisztráljon az esemény hivatalos weboldalán: https://www.innovationdays.com/en/

Találkozunk a Hunkeler Innovációs Napok 2023 kiállításon!

A Keményfém csapata