A KEMÉNYFÉM KFT komplex fejlesztése
(GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03918)

Kedvezményezett neve: KEMÉNYFÉM KFT

Projekt címe: A KEMÉNYFÉM KFT komplex fejlesztése

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03918

Szerződött támogatás összege: 37 267 658 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt várható befejezési dátuma: 2023.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A támogatott projekt keretében főtevékenységünkhöz, Ipari gép,berendezés javításához kapcsolódó fejlesztést valósítottunk meg. Beszerzésre került 1 db KS250 típusú élköszörű, mely révén kapacitásainkat tudjuk növelni. A projekt keretében sor került az 1000m2-es csarnokunk hátsó falának szendvicspaneles hőszigetelésére, ezen kívül két helyiségbe telepítettünk klímát. Az épület tetőszerkezetére kiépítésre került egy 49 kWp teljesítményű napelemes rendszer. Továbbá megvalósult 5 fő szakmai képzése és stratégiai tanácsadás.

Célunk, hogy a támogatás felhasználása révén modern technológiák beszerzésére, a korszerű infrastrukturális feltételek megteremtésére és digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítására kerüljön sor, aminek révén társaságunknál javul az erőforrás-hatékonyság és a szolgáltatások minősége.

A KEMÉNYFÉM Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának fejlesztése (VEKOP-1.2.6-20-2020-00377)

Kedvezményezett neve: KEMÉNYFÉM Kereskedelmi, Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: A KEMÉNYFÉM Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodásának fejlesztése

Projektazonosító: VEKOP-1.2.6-20-2020-00377

A szerződött támogatás összege: 8 709 106 Ft

A támogatás mértéke: 70 %

A projekt befejezési dátuma: 2020.02.28.

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében beszerzésre került 2 db villás raklapemelő, 1 db körkésélező berendezés. A gazdaságosabb működés és a megrendelések precízebb, rövidebb határidőre történő kielégítése okán a cég versenyképessége nő a piacon. A növekvő versenyképesség és az erősödő piaci pozíció hozzásegíti a vállalkozást jelenlegi munkavállalói létszámának megtartásához, illetve magában hordozza a jövőbeni továbbfejlődés lehetőségét is. A vállalkozás jelen beruházással is arra törekszik, hogy válságállóvá képezze a céget, köszönhetően annak, hogy bővíteni tudja megrendelőinek számát, mellyel több lábra tudja helyezni működését.  A projekt keretében kapacitásbővítés és hatékonyságnövelés jött létre a KEMÉNYFÉM KFT-nél. A pályázat során beszerzésre kerülő eszközök biztosítják a cég életében, hogy a kapacitásainak bővítése révén új munkahelyeket hozzon létre, és a meglévő munkahelyek megtartását is segíti, azáltal, hogy bővíti megrendelőinek körét. A vállalkozás megrendelői körének bővülésével jelentősen megnő a vállalkozás pénzügyi stabilitása.

Cégünk főtevékenységként ipari gép, berendezés javításával foglalkozik. Jelen projekt keretében is ezt a tevékenységet fejlesztettük és az alábbi eszközöket szereztük be:

  • 1 db esztergagép OPTIturn TH 4615
  • 1 db nagyteljesítményű késélező gép REFORM AR 21/55
  • 1 db Vollmer HM körfűrész élezgép CHC840

Meglevő élezési kapacitásunk bővítése indokolt egy új egyenes élköszörű vásárlásával. Az élköszörű vásárlása lehetővé teszi nagyobb mennyiségű egyenes kés élezését, melyre piaci igény van. Az új berendezésen magasabb minőségben, nagyobb precizitással tudunk keményfémbetétes késeket élezni 210 cm hosszúságig.

A körfűrészélező berendezéssel új technológiát vezetünk be, mellyel keményfémbetétes körfűrészeket is tudunk élezni. Az esztergagép vásárlását indokolja, hogy fenti szolgáltatásokat kiegészítve időnként szükség van precíz megmunkálásra is.

A projekt bevezetésével magasabb árbevételt tudunk realizálni, magasabb minőségben, rövidebb átfutási idővel tudjuk partnereinket kiszolgálni. A fejlesztéssel új vevőkört célzunk meg.

A projekt ezen felül a kötelező nyilvánosság biztosításának költségét tartalmazza.

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.