Nyomdaipari szakemberek álmodtak egy céget. Olyat aki profin élez, profin szervizel, ért a késekhez, elsősorban a WIDIA keményfémbetétes vágókésekhez. Egyszóval a nyomdaipar aduásza. Az álom valóra vált. A kiváló minőség, professzionális hozzáállás, az egyedülálló szakmai tapasztalat piacvezetővé tették a Keményfémet a nyomdaiparban és elismerté a műanyag-, fém-, faiparban.

A tevékenységek folyamatosan bővültek, ahogy a piac, a vevők, a trendek megkívánták. Ma már széles kínálattal rendelkezünk vágógépkésekből.

A nyomdaipar kései mellett a legkülönfélébb minőségű, méretű kések – papírvágókések, lemezollókések, körfűrészlapok, szalagfűrészlapok, gyalukések, szerszámok – speciális, szakszerű élezését végezzük. Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező, képzett szervizcsapattal rendelkezünk, mely elsősorban könyvkötészeti gépeket, vágógépeket javít.

Forgalmazunk új és használt nyomdaipari gépeket, berendezéseket, és kiváló minőségű segédanyagokat. 17 márkát képviselünk hazánkban. 1000 m2 telephelyünkön 25 munkatársunk 1200 ügyfelet szolgál ki.

KEMÉNYFÉM CSAPAT